7 ani la incendiul din Clubul Colectiv – slujbă de parastas pentru Valentina Florea

În duminica a XXII-a după Pogorârea Sfântului Duh, Evanghelistul Luca ne oferă spre meditație pericopa evanghelică despre bogatul nemilostiv și săracul Lazăr.

Pr. Pelin Gabriel-Ioan a rostit predica vorbind despre învățătura de credință în existența sufletului și a vieții viitoare.

La Sfânta Liturghie a fost rostită ectenia pentru adormiți, fiind pomeniți nominal cei 64 de tineri care și-au pierdut viața în urmă cu 7 ani la incendiul din Clubul Colectiv, din București, printre care se regăsește și cea care a fost credincioasă a bisericii noastre, Valentina Florea.

La final, preoții Pelin Gabriel Ioan, Pelin Octavian, Lupoae Ioniță și Dobre Ioan au săvârșit slujba parastasului pentru Valentina, alături de părinții Tase și Doina Florea și a credincioșilor din biserică.

Înaltpreasfințitul Casian a înălțat rugăciune pentru mântuirea sufletului Valentinei și, prin intermediul preotului paroh, a transmis un buchet de flori familiei, iar Părintele Protoiereu Valentin Rădoi a adresat cuvânt de mângâiere și întărire duhovnicească.

Dumnezeu să o ierte pe Valentina!

Dumnezeu să-i ierte pe toți cei 64 de tineri de la Clubul Colectiv!

cruce lemn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *