Jocuri de echipă în aer liber cu implicarea voluntarilor T&I Tecuci

Așa cum am anunțat într-o postare anterioară, sâmbătă, 28 septembrie 2019, tineri din parohiile care alcătuiesc Cercul Misionar nr. 4 al Protoieriei Galați s-au întâlnit la Biserica Vovidenia pentru a se juca împreună, în aer liber, în curtea bisericii.
Mai întâi copiii au participat la slujba Vecerniei, după care cei 9 voluntari din Liga Tineretului Creștin Ortodox din România i-au implicat în activități ludice de echipă.

Pentru mai bine de 3 ore curtea bisericii s-a umplut de glasurile vesele de copii, care, uitând de telefoane, internet, Facebook sau Instagram, și-au amintit de copilărie.

Copiii participanți la acțiune au fost împărțiți pe categorii de vârstă, iar jocurile propuse de tinerii voluntari tecuceni au reușit să introducă în atmosfera jocului copii care s-au întâlnit aici pentru prima dată, care s-au rugat împreună, au râs, s-au jucat și au legat prietenii.

Pauza de masă nu a fost ușor de acceptat, participanții părăsind cu greu, pentru câteva minute platoul de joacă și abia așteptând să iasă din nou afară. Doamnele din Comitetul Parohial au organizat o masă bogată pentru participanți, cu pizza, prăjituri de casă și fructe proaspete care le-au asigurat copiilor energia necesară pentru cea de a doua parte a programului.

Apropiindu-se căderea serii, am considerat moment potrivit pentru a înmâna diplomele de participare, pe care copiii și voluntarii le-au primit cu multă bucurie, alături de un orar școlar.

Îmbrățișarea de grup și promisiunea unei noi întâlniri au încheiat minunata seară ce s-a derulat sub streașina bisericii.

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această activitate!

Mai jos puteți vedea o galerie cu câteva fotografii de la această acțiune. Mai multe fotografii puteți vedea pe pagina de Facebook a bisericii, aici.

cruce lemn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *