Invitație la joacă în aer liber

Sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 16:00, elevii enoriași ai parohiilor din cadrul Cercului Misionar nr. 4 din Protoieria Galați, sunt așteptați la biserica Vovidenia, unde va avea loc o frumoasă acțiune de socializare, inițiată și susținută de către echipa Tinerețe și Inițiativă (T&I), din cadrul Ligii Tineretului Creștin Ortodox din România.

Ne propunem ca mai întâi să participăm împreună la Vecernie, urmând ca mai apoi să ieșim afară, în frumoasa curte a bisericii și să dăm startul unei seri plină de bucurie și de jocuri în aer liber.

Copiii vor fi întâmpinați de voluntarii T&I într-o atmosferă de prietenie și voie bună. O parte dintre voluntare sunt deja prietenele copiilor, ele fiind cele care ne-au însoțit și în pelerinajul la Mănăstirea Maicii Domnului din comuna Cudalbi, care a avut loc la sfârșitul lunii august. Aici găsiți detalii și fotografii din pelerinaj.

Voluntarii vor împărți copiii pe grupe și vor face cu fiecare grupă jocuri interesante, adaptate fiecărei vârste. Elementele speciale vor fi distracția și prietenia care îi vor uni pe copii, făcându-i să lucreze în echipă și să se simtă învingători cu toții.

Scopul organizării acestei activități este acela de a aduce zâmbete pe chipul copiilor și de a-i antrena în activități interactive prin care să socializeze, se cunoască pe sine și să cunoască alți copii cu care să lege prietenii durabile.

Îi așteptăm cu drag pe copii la această acțiune!

invitatie la joaca
cruce lemn

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *