Prima Liturghie în Altarul de vară

Dacă până în prezent nu am considerat prioritară prezența unui Altar de vară, în condițiile actuale am fost nevoiți să demarăm un proiect în acest sens. Pe 21 iunie anunțam începerea lucrărilor.

Deși mai este încă mult de lucru, iată că o lună mai târziu, ne-am putut bucura cu toții de prima Liturghie slujită în noul Altar din curtea bisericii.

Dumnezeu a îngăduit realizarea acestui obiectiv prin persoanele dăruite care s-au implicat voluntar: domnul inginer Valentin Dobrea fiind alături din primul moment, prin realizarea proiectului Altarului, prin prezența zilnică îndrumând cu pricepere pe enoriașii truditori : Gheorhgiță Ciobanu, Nicu Burlacu, Cătălin Constantinescu și pe angajații parohiei: Cornel Oancă și Constanța Radu.

Lucrările sunt în plină derulare, în momentul acesta s-a terminat confecția din fier care a fost vopsită și s-a montat podeaua din lemn care a fost lăcuită.

Urmează acoperișul și pereții laterali, precum și realizarea ușilor și a geamurilor, pe care vor fi imprimate icoanele Mântuitorului și a Maicii Domnului, Bunavestire, chipul celor doi arhangheli: Mihail și Gavriil, precum și 4 icoane cu diverși sfinți.

Credincioșii noștri au fost alături de noi, ca întotdeauna. Ne-au susținut financiar, oferindu-ne posibilitatea de a face un lucru frumos, dar mai ales trainic. Le mulțumim tuturor!

Mai jos puteți vedea câteva fotografii de astăzi, de la Sfânta Liturghie.

cruce lemn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *