Întâlnire SNFOR Galați la Biserica Vovidenia

Cantina parohială a Bisericii Vovidenia fost gazda întâlnirii lunare a Adunării Societății Naționale a Femeilor Ortodoxe din România (SNFOR), filiala Galați.

Tema de discuție a întâlnirii a fost fenomenul din ce în ce mai îngrijorător al traficul de persoane. Dată fiind tema de discuție, ne-am bucurat că i-am avut alături de noi, în număr mare, și pe elevii Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei” din Galați.

Rugăciunile începătoare și introducerea în tema întâlnirii au fost făcute de Pr. Cătălin Buia de la Biserica Sfânta Filofteea și Pr. Gabriel Ioan Pelin.

Invitat la întâlnire a fost domnul comisar Ionel Mereuță de la Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane-Centrul Regional Galați care ne-a oferit informații cu privire la manifestarea fenomenului traficului de persoane, informarea grupului țintă asupra riscurilor asociate și prevenirea formelor de exploatare a tinerilor.

În acest scop, a fost prezentat și un material video cu caracter informativ și preventiv. Puteți viziona și dumneavoastră acest material în filmul de mai jos.

Mai jos vă lăsăm câteva fotografii de la această întâlnire.

cruce lemn

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *